Καθημερινά ο Έλληνας πολίτης με απογοήτευση, οργή και αγανάκτηση, βλέπει την πατρίδα του να κατρακυλά στον γκρεμό. Με αφορμή ένα γεγονός που συνέβη στον Προφήτη Ηλία Καστέλλας, στο Βεάκειο θέατρο για μία ακόμη φορά διαμαρτυρόμαστε στην εφημερίδα σας.
Στις 24 Ιουλίου 2013 στη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη, τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί και πάρα πολλοί πολίτες ζητήσαμε να μπούμε όρθιοι να παρακολουθήσουμε την συναυλία. Άξιζε τον κόπο, διότι ο Μάρτιος Φραγκούλης, εκτός από τα προσόντα που του χάρισε η φύση, παρουσιάζει μία πολύ καλή δουλειά και άψογη εμφάνιση. Από τους λίγους που έμειναν να σέβονται τον Έλληνα πολίτη.
Στην αρχή μας είπαν όχι και σε λίγο μας είπαν ότι μπορούμε να πάρουμε εισιτήρια για όρθιους. «Αυτά τα εισιτήρια κόστιζαν 15 ευρώ όσο και τα κανονικά». Την επομένη ημέρα που κοιτάξαμε τα αποκόμματα των εισιτηρίων έγραφαν: Ευρω 0,00 ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ.
Ως εδώ έφτασαν λοιπόν οι «Άρχοντες» του τόπου; Να πετάνε στο σκουπιδοτενεκέ τον Έλληνα πολίτη, από τα απλά καθημερινά πράγματα ως και τα πιο σημαντικά, Παιδεία, Υγεία, κλπ. Που πήγαν αυτά τα 15 ευρώ; Σε ποιες τσέπες; Διότι πάντοτε οι όρθιοι έμπαιναν χωρίς εισιτήριο.
 
Top