Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, με αφορμή τον Παγκόσμιο Μήνα Μαστού και στοχεύοντας στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση παθήσεων που σχετίζονται με το μαστό, διοργανώνει Eνημερωτική Ημερίδα, με θέμα  «Καρκίνος Μαστού: Μέχρι χθες παράλειψη. Από σήμερα πρόληψη!». Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013, στις 12:00 μ.μ. στην Κλινική ΡΕΑ, με ελεύθερη είσοδο προς το κοινό.
Την εκδήλωση  θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο καταξιωμένος νευρολόγος-ψυχίατρος Θάνος Ασκητής, ο οποίος θα μιλήσει για την Ψυχολογία της Γυναίκας που έχει υποβληθεί σε Μαστεκτομή ,καθώς επίσης και η Πρόεδρος Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», κυρία Πάτρα Γαβριηλίδου.
Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στην Πρόληψη και την Έγκαιρη Διάγνωση, θέμα το οποίο  θα αναπτύξει ο γυναικολόγος – χειρουργός μαστού κ. Δημήτρη Πανούσης, σταΠλεονεκτήματα της Ψηφιακής Μαστογραφίας, με ομιλήτρια την ακτινοδιαγνώστη κα. Αδαμαντία Μπουγά και στην Πρόοδο στη Χειρουργική του Μαστού, θέμα που θα αναλυθεί από τον χειρουργό μαστολόγο κ. Στέφανο Ζερβούδη. Τέλος  θα παρουσιαστεί η ενότητα Καρκίνος του Μαστού & Διατροφή, από την κα. Αφροδίτη Μακρή, διαιτολόγο – διατροφολόγο.
Την Ημερίδα θα συντονίσει ο Διευθύνων Σύμβουλος της  Κλινικής ΡΕΑ, μαιευτήρας γυναικολόγος κ. Κοσμάς Βρυώνης.
Για δήλωση συμμετοχής παρακαλείσθε να καλέσετε στο Τμήμα Marketing της Κλινικής ΡΕΑ, στα τηλέφωνα 210 9495779, 210 9495479 ή να στείλετε e-mail στοreainfo@reamaternity.gr.

 
Top