1-1 Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Υπερήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Μίτσελ μετά τον αγώνα με την Μπενφίκα ενώ επισήμανε πως ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη.
 Όρθιος στην... λάσπη ο Ολυμπιακός, πήρε βαθμό... πρόκρισης στο Ντα Λουζ, αφού με νίκη στον Πειραιά κάνει τεράστιο βήμα για τους «16». Εξαιρετική εμφάνιση, άψογα διαβασμένος, έφερε σε πολύ δύσκολη τη Μπενφίκα και το 1-1 του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει από τώρα για την επόμενη φάση. Ενα λάθος του Ρομπέρτο έφερε την ισοπαλία μέσα στον βούρκο, η οποία ήταν και η πρώτη στη διοργάνωση έπειτα το 2009 στην έδρα της Αλκμααρ (0-0). Πολύ καλοί οι Πειραιώτες, ο Τσόρι με το υπέροχο γκολ δικαίωσε τον Μίτσελ, ενώ όλοι οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν... μηνύματα στους Πορτογάλους για τον επαναληπτικό.
Μιλώντας στην Δημόσια Τηλεόραση ο Μίτσελ τόνισε ό,τι «πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι. Ήμασταν πολύ καλά στημένοι επιθετικά. Αμυνθήκαμε καλά και μας άξιζε η νίκη. Οπωσδήποτε η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα. Αντιμετωπίσαμε στα ίσια την Μπενφίκα και φανερώσαμε πως μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη».
Στην συνέχεια ο Ισπανός προπονητής επισήμανε: «Στην διάρκεια του αγώνα τακτικά ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι. Ήμασταν στιβαροί και σταθεροί στην άμυνα και ελέγχαμε την μπάλα. Κάναμε τις σωστές κινήσεις, ακόμα και όταν μας δυσκόλεψε το γήπεδο. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να περάσουμε.
Απόψε ήμασταν καλύτεροι από την Μπενφίκα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Παρουσίασαν προσωπικότητα και ισχυρή θέληση. Δεν κρύφτηκαν ποτέ και αντιμετώπισαν πολύ σοβαρά τον αγώνα. Επιβλήθηκαν στην διάρκεια του αγώνα είτε σε κανονικό αγωνιστικό χώρο είτε σε γήπεδο με νερό».

 
Top