Από τη στιγμή που αντί για σοβαρή πολιτική έχουμε φτηνά επικοινωνιακά τρικς σαν αυτό με τη μείωση του πετρελαίου θέρμανσης, ένα είναι βέβαιο. Ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να κερδίζει την κάθε μέρα παραμονής της στην εξουσία με κάθε τίμημα.

Είναι γνωστό πως ήταν υπογραμμένο με την τρόϊκα και καθορισμένο το...
ύψος του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης (και αυτό για καθαρά εισπρακτικούς λόγους). Ακόμα γνωστό (προφανώς) ήταν και ότι η τρόϊκα δεν επρόκειτο να δεχτεί μείωση του φόρου έστω και κατά 15%. Επομένως συμπεραίνουμε πως η δήθεν «μάχη» της κυβέρνησης για μείωση του φόρου στο πετρέλαιο, έγινε για καθαρά προπαγανδιστικούς λόγους. Προκειμένου δηλαδή να πείσει ολίγους ακόμα αφελείς, ότι τάχα οι αυτοχρισθέντες  κοτσαμπάσηδες πολιτικοί δίνουν σκληρές μάχες μεταξύ του σουλτάνου - τρόϊκας και του ραγιά – Έλληνα, για το καλό του τελευταίου.

Δεν φτάνει δηλαδή που αυτό το πολιτικό σύστημα πτώχευσε τη χώρα, κατέστρεψε το λαό και παραχώρησε την Εθνική Κυριαρχία, δεν φτάνει που συνεχίζει ανερυθρίαστα να μας εξουσιάζει και να παίζει το παιχνίδι των προστατών του, δεν μας λέει τουλάχιστον και την αλήθεια, αλλά μας εμπαίζει με φτηνά επικοινωνιακά τρίκς. 
 
Top