Εργασίες για τη βελτίωση του περιβάλλοντα χώρου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού και όχι μόνο....
Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα στην Ευρώπη.

Με παροχές που ικανοποιούν τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού φιλάθλου, ώστε να παρακολουθήσει άνετα ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και όχι μόνο (αφού στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί και άλλου είδους εκδηλώσεις σε αυτό).

Η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, όμως, δεν εφησυχάζει από τις… δάφνες της επιτυχίας της όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο και τις εξέδρες και για αυτό τον λόγο αλλάζει τον περιβάλλοντα χώρο προς όφελος των φιλάθλων της.

Έτσι ξεκίνησαν οι εργασίες για τη βελτίωση του περιβάλλοντα χώρου.

Ήδη απομακρύνθηκαν ορισμένες καντίνες, ενώ άλλες μεταφέρθηκαν σε διαφορετικά σημεία, όπως και ορισμένα κοντέινερ που «έπνιγαν» το μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7.

Μάλιστα, στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των φιλάθλων το γραφείο πληροφοριών μεταφέρθηκε από την Θύρα 5 στο κέντρο του χώρου, έξω από την Θύρα 15.

Επίσης, οι ιθύνοντες του συλλόγου επεξεργάζονται το σχέδιο δημιουργίας παιδικής χαράς κάτω από την πεζογέφυρα, καθώς και πολλές μικρές δενδροφυτεύσεις. 

πηγή: sport-fm
 
Top