ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 13ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ –ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε πως οι εργασίες που γίνονται τις τελευταίες μέρες στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο πάρκο Πρέσσοφ, έχουν ως σκοπό την αλλαγή χρήσης του χώρου, σε γήπεδο τένις και την παραχώρησή του στον όμιλο αντισφαίρισης Κερατσινίου, για αποκλειστική χρήση των μελών του καθημερινά μετά τις 4 το απόγευμα, όπως προβλέπεται μεταξύ άλλων στο ιδιωτικό συμφωνητικό, που υπογράφηκε μεταξύ του ομίλου, του Δημάρχου και του Δ.Σ και του προέδρου της ΔΗΚΕΠΑ.


Με πραξικοπηματική τακτική παρακάμφθηκε η τοπική κοινωνία και καταπατείται το δικαίωμα πρόσβασης για όλους τους Δημότες στους λιγοστούς ελεύθερους χώρους άθλησης στο βωμό της εξυπηρέτησης μικροσυμφερόντων.
Η Δημοτική Αρχή παραχωρώντας το γήπεδο στους ιδιώτες αφαιρεί από τα παιδιά το δικαίωμα τους να παίζουν με ασφάλεια στους ελεύθερους χώρους άθλησης του πάρκου που κατακτήθηκε με αγώνες από τους κατοίκους.
Απαιτούμε το θέμα να συζητηθεί έκτακτα στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , να ακυρωθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η παραχώρηση του γηπέδου και η αλλαγή χρήσης και να προχωρήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου σε έργα συντήρησης του γηπέδου προς χρήση όλων των Δημοτών των οποίων περιουσία και μόνον αυτών είναι οι ελεύθεροι χώροι της πόλης.
Ζητάμε από κάθε ένα Σύμβουλο να αναλάβει με την στάση και τη ψήφο του την ευθύνη της υπεράσπισης ή όχι της δημοτικής περιουσίας , να αποτρέψει την παραχώρησή της στους ιδιώτες από το παράθυρο και να προασπίσει το δικαίωμα των δημοτών να έχουν πρόσβαση στους ελεύθερους χώρους άθλησης και αναψυχής της πόλης που χρήζουν επειγόντως μέριμνας για την καθαριότητα και συντήρησή τους αποκλειστικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας όπου ανήκουν.
Οι Σύλλογοί μας , προειδοποιούν προς πάσα κατεύθυνση, ότι θα κινηθούμε αγωνιστικά αλλά και με όλα τα νόμιμα μέσα προκειμένου να εμποδίσουμε κάθε προσπάθεια παραχώρησης, προς εκμετάλλευση, σε ιδιώτες, χώρων και υποδομών που ανήκουν σε εμάς, τους κατοίκους αυτής της πόλης και τα παιδιά μας.
ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Νηπιαγωγείου
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Λυκείου

http://neakeratsiniou.blogspot.gr/
 
Top