Έτοιμος για το σπουδαίο παιχνίδι της 7ης ημέρας του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο Ανδρών μ’ αντίπαλο την Έγκερ είναι ο Ολυμπιακός.



Ο Θρύλος αντιμετωπίζει σήμερα (17:00, Novasport 4) στο Κολυμβητήριο του Πειραιά τους Μαγυάρους με μοναδικό στόχο τη νίκη η οποία θα τον διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης στο Final-6.



Ο τεχνικός της ομάδας μας Θόδωρος Βλάχος, ο οποίος παρά το ατύχημα του με την μηχανή το πρωί της Δευτέρας, θα είναι κανονικά στον πάγκο στον αγώνα με τους Ούγγρους σημείωσε: «Το παιχνίδι το περιμένω δύσκολο. Οι Ούγγροι είναι στην τελευταία θέση και δεν έχουν να χάσουν τίποτε. Διαθέτουν μια πολύ καλή ομάδα και μπορεί να κάνουν μεγάλες ζημιές. Γενικά το παιχνίδι των Ούγγρων ως σχολή δεν ταιριάζει σε εμάς. Παίζουν ένα άναρχο πόλο και θέλουν μεγάλη προσοχή στην άμυνα. Γενικά στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ η άμυνα είναι το α και το ω. Στην Ουγγαρία στο πρώτο παιχνίδι δεχτήκαμε πάρα πολλά γκολ. Πιστεύω τώρα η ψυχολογία μας έχει ανέβει και είναι ευκαιρία να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Δεν γίναμε μεγαθήριο επειδή κερδίσαμε δυο φορές την Μπαρτσελονέτα αλλά από την άλλη δείξαμε τη δουλειά που έχουμε κάνει από την αρχή της χρονιάς. Ελπίζω και ο κόσμος να έρθει στο κολυμβητήριο να μας στηρίξει για να πάρουμε τη νίκη».





 
Top