Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ζινιάκ παραμένει «ζεστό», σύμφωνα με τους Γάλλους όμως ο ίδιος ο παίκτης προτιμάει να παραμείνει στη Μαρσέιγ.



Οι ερυθρόλευκοι έχουν στις πρώτες θέσεις της λίστας τους τον Γάλλο επιθετικό που εμφανίζεται να βρίσκεται κοντά στην έξοδο από τη Μασσαλία και το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο. Η Μαρσέιγ φέρεται να αξιώνει περί τα 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, προτιμώντας μία τέτοια λύση, από το να τον χάσει του χρόνου ελεύθερο.



Το ενδεχόμενο άλλωστε ανανέωσης της συνεργασίας τους έχει σχεδόν αποκλειστεί, παρ' όλα αυτά όπως αναφέρουν τα Γαλλικά ΜΜΕ ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έχει προτεραιότητα την παραμονή στην ομάδα της καρδιάς του. Εκτός των άλλων θέλει με αυτόν τον τρόπο να είναι σε θέση το επόμενο καλοκαίρι να επιλέξει μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.



Το γεγονός αυτό τον κάνει αρνητικό στις... κρούσεις που του έχουν γίνει τόσο από τις Μπεσίκτας, Τραμπζονσπόρ τις οποίες και απέρριψε, όσο όμως και από τον Ολυμπιακό, παρόλο που οι Γάλλοι σημειώνουν πως οι ερυθρόλευκοι έχουν τα χρήματα για να πληρώσουν τη Μαρσέιγ.



«Ο Ζινιάκ θέλει να συνεχίσει στην ομάδα της καρδιάς του, εκτός κι αν έρθει πρόταση από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», αναφέρουν μεταξύ άλλων, αν και στο ρεπορτάζ των Μασσαλών δεν αποκλείουν την προοπτική του Ολυμπιακού.



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/06/blog-post_1151.html
 
Top