Η Μπάγερν Μονάχου ανέβασε και άλλο την προσφορά της για τον Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση και από τον Ολυμπιακό.



Ο Αμερικανός γκαρντ έχει δεχθεί εδώ και καιρό πρόταση συνεργασίας από τους ερυθρόλευκους, είχε θέσει όμως, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ως προτεραιότητα το ΝΒΑ. Από τη στιγμή που είναι πλέον δύσκολο να συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πίστεψαν πως θα τον κάνουν δικό τους, οι Γερμανοί όμως δεν λένε να παραιτηθούν της προσπάθειας να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Είναι χαρακτηριστικό πως του κατέθεσαν και νέα προσφορά, αυτή τη φορά υψηλότερη από αυτή του Ολυμπιακού.



Ο Μάλκολμ Ντιλέινι απέρριψε την προηγούμενη πρόταση των Βαυαρών, αυτήν όμως αναμένεται να τη σκεφτεί σοβαρά. Του προσφέρονται περίπου 300.000 ευρώ περισσότερα από τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι πάντως δεν είναι διατεθειμένοι να την... «ισοφαρίσουν». Εξάλλου, ποντάρουν στο βάρος της φανέλας τους και τους υψηλούς στόχους που έχουν στην Ευρωλίγκα, σε σχέση με την Μπάγερν Μονάχου που είναι ακόμα σε χαμηλότερο επίπεδο.



Ο παίκτης αναμένεται να απαντήσει άμεσα στον Ολυμπιακό, όπως έχουμε αναφέρει, εάν θα δεχθεί το διετές συμβόλαιο αντί 1,5 εκατ. ευρώ ή θα προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία ή όπου αλλού. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αλλά και οι διοικούντες την ερυθρόλευκη ΚΑΕ, άλλωστε, δεν μπορούν να τον περιμένουν αιώνια, καθώς θέλουν να προχωρήσουν το μεταγραφικό σχεδιασμό τους.



Αναφορικά με την περίπτωση του Κάρλον Μπράουν της Χάποελ Τελ Αβίβ, που επίσης έχουν στα υπ’ όψιν τους στον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον για την απόκτησή του εξέφρασε και η Μπάμπεργκ. Να θυμίσουμε πως στο… τραπέζι έχουν πέσει και τα ονόματα των Ρίκι Χίκμαν της Μακάμπι Τελ Αβίβ και Τζαμόν Γκόρντον της Εφές Αναντόλου, ως εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που «ναυαγήσει» η μεταγραφή του Ντιλέινι, αν και αμφότεροι κρίνονται μάλλον... ακριβοί για τα οικονομικά δεδομένα του Ολυμπιακού, ενώ δεν δείχνουν να συγκεντρώνουν και όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητάει ο Έλληνας τεχνικός.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/06/blog-post_8010.html
 
Top