Όλο και πιο κοντά στον Πειραιά φέρεται να βρίσκεται ο Ντάρκο Λάζοβιτς, σύμφωνα με τους Σέρβους.



Το όνομα του εξτρέμ του Ερυθρού Αστέρα εδώ και λίγες ημέρες φιγουράρει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τα σερβικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες κατέθεσαν πρόταση γύρω στο 1,5-2 εκατ. ευρώ στην ομάδα του Βελιγραδίου για να κάνουν δικό τους τον παίκτη.



Η ιστοσελίδα «sportskacentrala.com», υποστηρίζει ότι η προσφορά των Πειραιωτών απορρίφθηκε από τη διοίκηση του Αστέρα, αλλά στο… κόλπο μπήκε και η τράμπα με τον Αλεξάνταρ Κάταϊ τον οποίο θέλει ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου και ο παίκτης ανήκει στον Θρύλο!



Έτσι, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει και γράφει το εν λόγω ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα… χρησιμοποιήσουν τον Κάταϊ τον οποίο θα προσφέρουν στον Ερυθρό Αστέρα, έτσι ώστε να αποκτήσουν τον Λάζοβιτς, ο οποίος πιάνει… Λιμάνι όπως αναφέρεται.



Την περυσινή σεζόν, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, ο οποίος το 2011 είχε αναδειχθεί καλύτερος νέος παίκτης του σερβικού πρωταθλήματος, μέτρησε 14 συμμετοχές και πέντε τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με τον Αστέρα.



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/06/blog-post_3917.html
 
Top