Η ιστοσελίδα "footballfancast.com" κάνει μια εκτενή αναφορά σε έξι παίκτες που θα μπορούσε να αποκτήσει η Έβερτον για να γίνει καλύτερη.



Ανάμεσά τους υπάρχουν και δύο Έλληνες. Ο ένας είναι ο Κώστας Μήτρογλου και ο άλλος ο συνονόματός του, Μανωλάς. Ο "πιστολέρο" έπαιξε στον Ολυμπιακό και μεταγράφηκε στη Φούλαμ, ενώ ο διεθνής αμυντικός παίζει ακόμα, αν και η... μισή Ευρώπη θέλει να τον κάνει δικό της.



Στο δημοσίευμα πλέκεται το εγκώμιο του αμυντικού του Θρύλου, ο οποίος ενδέχεται να αλλάξει επίπεδο την Έβερτον σε περίπτωση που πάει στην αγγλική ομάδα.



Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά. «Η Έβερτον έχει ήδη προσπαθήσει δύο φορές να αποκτήσει τον Μανωλά από τότε που ο παίκτης μπήκε στο ραντάρ της ομάδας σκάουτινγκ, αλλά δεν υπήρξε κάποια συμφωνία λόγω προσωπικών θεμάτων. Η τρίτη φορά θα είναι τυχερή; Ο νεαρός σέντερ μπακ έχει τις ικανότητες να γίνει ένας πλήρης αμυντικός. Δίνει ρυθμό, είναι δυνατός, είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και έχει φανταστική αντίληψη να διαβάζει το παιχνίδι» και καταλήγει.



«Κυριάρχησε πλήρως όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα και θα μπορούσε να αποτελέσει καλή προσθήκη σε κάθε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μαρτίνεθ χρειάζεται απελπισμένα έναν αμυντικό να πλαισιώσει τον Φιλ Τζαγιέλκα και τον Σιλβέν Ντιστίν, που είναι ήδη 36 χρόνων. Η ελληνική ομάδα θέλει προτάσεις γύρω στα επτά εκατ. ευρώ, αλλά θα αξίζει κάθε ένα από αυτά».



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/06/blog-post_6995.html
 
Top