Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική Marca ο Κώστας Μανωλάς!



Ο Κώστας Μανωλάς έχει τραβήξει και συνεχίζει να τραβάει το ενδιαφέρον με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, φορώντας το εθνόσημο! Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός του Θρύλου παραχώρησε συνέντευξη στο παγκοσμίου φήμης ισπανικό Μέσο, τη Marca. Η συνέντευξη έκανε τον γύρο του κόσμου, ενώ μεταξύ άλλων ο Κώστας Μανωλάς τονίζει ότι κάθε παιχνίδι της Ελλάδας είναι «ζήτημα καρδιάς».



Αναλυτικά το κομμάτι που δημοσίευσε η Marca και οι δηλώσεις του Έλληνα άσου του Ολυμπιακού:



Ζήτημα Καρδιάς!



Στο Μουντιάλ των αποτυχιών των ευρωπαϊκών ομάδων, στο τουρνουά από το οποίο αποκλείστηκαν νωρίς οι Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία, Πορτογαλία και Ρωσία, η Ελλάδα παραμένει ζωντανή. «Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε την ποιότητα των άλλων ομάδων, αλλά η ψυχή μας είναι τεράστια. Δεν υπάρχει μυστικό ούτε ελληνικό θαύμα, μόνο δουλειά, γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να αφήσουμε και την τελευταία… ρανίδα του αίματός μας, να κυνηγήσουμε κάθε μπαλιά σαν να είναι η τελευταία. Δεν έχουμε άλλο τρόπο. Είτε κερδίσουμε, είτε όχι, θα έχουμε παλέψει». Έτσι εξηγεί ο Κώστας Μανωλάς, ο αμυντικός του Ολυμπιακού του Μίτσελ, αυτό που ισχύει στην Εθνική Ελλάδας.



Έχοντας αυτό στο νου, οι Έλληνες παίκτες γνωρίσουν ότι στη χώρα τους υπάρχει πολύς κόσμος που περνά δύσκολα. «Παίζουμε γι’ αυτούς. Η κρίση έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα, υπάρχει πολύς κόσμος που υποφέρει και ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά και όλα τα σπορ εν γένει είναι μία διέξοδος που τους κάνει να ονειρεύονται, να ξεχνιούνται, να είναι χαρούμενοι. Αυτό είναι το Μουντιάλ, το όνειρο μιας ολόκληρης χώρας», διαβεβαιώνει.



Κανείς δεν σκέφτεται ότι μπορεί να επαναληφθεί το κατόρθωμα του 2004, όταν η Ελλάδα έλαμψε με την ανάδειξή της σε Πρωταθλήτρια Ευρώπης. «Κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς, όχι παραπέρα. Πρόκειται για ποδόσφαιρο και το κάθε ματς είναι ο κόσμος όλος. Ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι κάτι δεν μπορεί να συμβεί», εξηγεί ο Μανωλάς.



Επόμενη στάση είναι η φάση των 16 με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα. «Η χαρά μας είναι απίστευτη. Είναι μόλις το τρίτο Μουντιάλ της Ελλάδας και η πρώτη φορά που περνάμε στους 16. Ξέρουμε ότι μας περιμένει μία σπουδαία ομάδα, που κατάφερε να προκριθεί μπροστά από τρεις Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες. Παίζουν καλά, είναι επιθετικοί κι έχουν έναν σπουδαίο τερματοφύλακα. Εμείς θα μείνουμε πιστοί στον χαρακτήρα της ομάδας μας».



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/06/blog-post_9159.html
 
Top