Κάτι λιγότερο από μια ώρα κράτησε η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας στην "Αρένα Περναμπούκο" και μάλιστα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, διεξήχθη υπό βροχή και ενώ κοντοζυγώνει η μεγάλη μάχη με την Κόστα Ρίκα για το εισιτήριο της πρόκρισης στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.



Ο Φερνάντο Σάντος βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να δει τον Ορέστη Καρνέζη να προπονείται, όπως αναφέραμε, κάτι που σημαίνει ότι έχει αρκετές ελπίδες να τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα. Ακολούθησε όλο το πρόγραμμα, βέβαια πονάει ακόμα, όμως υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμος. Η τελική επιλογή ανήκει στον Πορτογάλο τεχνικό, μιας και ο Γλύκος τα πήγε καλά με την Ακτή Ελεφαντοστού και έβαλε... πονοκέφαλο στον προπονητή του.



Από εκεί και πέρα, μετά τις πρώτες ασκήσεις και το "κορόιδο", η προπόνηση περιελάμβανε διπλό στο μισό γήπεδο και υπήρξε ένα... ανακάτεμα στην τράπουλα, με τον Σάντος να μην θέλει να ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του ενόψει του αγώνα με τους Κοσταρικανούς.



Προς το φινάλε της προπόνησης, ο Γιάννης Μανιάτης δέχθηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα και προς στιγμήν υπήρξε παγωμάρα και ανησυχία. Ωστόσο, ο κεντρικός μέσος του Ολυμπιακού συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα, άπαντες ησύχασαν και θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/06/blog-post_5315.html
 
Top