Στον ιταλικό Τύπο μίλησε ο εκπρόσωπος του παίκτη της Μπαρτσελόνα, Μπόγιαν Κρκιτς, υποστηρίζοντας πως και η Τορίνο είναι ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν τον παίκτη.



Με τον Κρκιτς να έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου στην Μπαρτσελόνα είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο, όπως έχουμε αναφέρει. Για τον παίκτη θα ήταν μία ευχάριστη εξέλιξη το να συνέχιζε στον Άγιαξ όμως οι Ολλανδοί δεν φαίνεται να επιθυμούν να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του μετά τον ετήσιο δανεισμό του. Έτσι μένουν οι επιλογές των Ισπανίας, Ιταλίας καθώς και εκείνη του Ολυμπιακού.



Ο Κρκιτς σε πρώτη φάση προτιμάει το ισπανικό πρωτάθλημα. Έχει στα χέρια του προσφορά από τη Μάλαγα την οποία η πλευρά του παίκτη κρίνει άκρως δελεαστική. Έπειτα υπάρχει το ιταλικό πρωτάθλημα. Ο ατζέντης του παίκτη, Ντιέγκο Ταβάνο, μίλησε στο site της Tuttosport αποκαλύπτοντας ενδιαφέρον της Τορίνο που φέρεται να θέλει τον Κρκιτς ως αντί-Ιμόμπιλε μετά την μεταγραφή του τελευταίου στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.



Εξάλλου ο 23χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν είναι άγνωστος στην Serie A. «Για εμάς αυτήν την στιγμή η Τορίνο συνιστά μία πολύ σοβαρή και καλή προοπτική. Θα ήταν ιδανικό για τον Μπόγιαν να πάει εκεί. Του αρέσει η Τορίνο και του δίνεται η ευκαιρία να παίξει ξανά σε τοπ επίπεδο. Θα ήταν ότι πιο ιδανικό για εκείνον να κλείσει στην Τορίνο, από την οποία έχουμε κρούση», τόνισε ο Ταβάνο.



Οι Ισπανοί αναφέρουν στο μεταξύ πως πέραν των Μάλαγα και Ολυμπιακού και η Τορίνο έχει αρχίσει επαφές για τον παίκτη.


http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/06/blog-post_6625.html
 
Top