Την απάντηση του Μάλκολμ Ντιλέινι στην πρόταση που του έχει καταθέσει περιμένει ο Ολυμπιακός.



Μέσα στη μέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει για τους ερυθρόλευκους η υπόθεση του Μάλκολμ Ντιλέινι.



Ο Αμερικανός γκαρντ έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην πρόταση που του έχει κάνει ο Ολυμπιακός για διετές συμβόλαιο έναντι 1,6 εκατ. δολαρίων, την ώρα που ουσιαστικός ανταγωνισμός προκύπτει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (η οποία τον διεκδικεί, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει) κυρίως και την Μπάγερν σε μικρότερο βαθμό, όχι τόσο από το ΝΒΑ, αφού για την ώρα δεν έχει κάτι συγκεκριμένο από εκεί και θα χρειαστεί να περιμένει αρκετό καιρό.



Ο Ολυμπιακός, πάντως, δεν θα περιμένει για πολύ. Θέλει να κλείσει το συντομότερο δυνατό τις εκκρεμότητες που έχει και αν ο Ντιλέινι δεν πει το... πολυπόθητο «ναι», θα γίνει στροφή σε άλλες λύσεις.



Ο Κέρτις Τζέρελς της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και ο Κάρλον Μπράουν (μολονότι ο δεύτερος δεν είναι πλέι μέικερ, αλλά παίζει «2» και «3») αποτελούν δύο από τις εναλλακτικές, όπως έχουμε αναφέρει.



* Για τη θέση «4», ο Ντάβις Μπέρτανς της Παρτιζάν ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους, καθώς μπορεί να παίξει και στο «3», αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι πιο ουσιαστικό και οι πιθανότητες παραμονής του Μπρεντ Πέτγουεϊ είναι αρκετές.



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/06/blog-post_171.html
 
Top