Το βράδυ της 13ης Μαΐου 2010, ο Σιμόν Τίσερ πανηγύρισε για τελευταία φορά με τον Ολυμπιακό κατακτώντας στο Ρέντη το πρωτάθλημα στον τέταρτο τελικό των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό.



Για πολλούς ήταν η καλύτερη ομάδα του Θρύλου, έχοντας στη σύνθεσή της και τον Ιβάν Μίλκοβιτς, ενώ στον πάγκο ήταν ο Αντερς Κρίστιανσον. Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε τον Ολυμπιακό αντίπαλο της Φριντρισχάφεν, στην οποία ο Τίσερ ετοιμάζεται να... επιστρέψει μετά από επτά χρόνια.



Ηταν το 2007, όταν ο Τίσερ κατέκτησε με τη Φριντρισχάφεν το Τσάμπιονς Λιγκ. Από τότε άλλαξαν πολλά. Εκανε το πέρασμά του από Ηρακλή και Ολυμπιακό και μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την Εθνική Γερμανίας ο 32χρονος πασαδόρος θέλει να αποδείξει σε όλους πως δεν... ξόφλησε.



Η επιστροφή του δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τη Φριντρισχάφεν, αλλά ο ίδιος σχολίασε την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στον ίδιο όμιλο έπεσαν Φριντρισχάφεν, Ολυμπιακός, Καζάν και η αυστριακή Ποσογίλνιτσα: «Θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερη για τη Φριντρισχάφεν και τον Ολυμπιακό εάν δεν ερχόταν η Καζάν την τελευταία στιγμή. Θα είναι ένας αμφίρροπος όμιλος, που έχει ξεκάθαρο φαβορί την Καζάν. Η Φριντρισχάφεν κάνει ριζική ανανέωση. Αλλάζει όλο το ρόστερ. Θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα.



Μαθαίνω λίγα νέα για την Ελλάδα. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός κρατάει μία δυνατή ομάδα και ο Ηρακλής υποβιβάστηκε. Δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για το ποιες ομάδες θα περάσουν. Πολλές ισορροπίες θα αλλάξουν. Είμαι χαρούμενος γιατί έπιασε η ευχή μου να γυρίσω και πάλι στην Ελλάδα για να δω πολλούς και καλούς φίλους».



http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top