Μετά από μια δύσκολη αλλά επικοδομητική χρονιά τα παιδιά της Ακαδημίας Βόλεϊ του Ολυμπιακού άρχισαν από το μεσημέρι της Κυριακής επίσημα τις διακοπές τους. Οι "μαθητές" της Ακαδημίας μας έδωσαν μια τελευταία παράσταση μπροστά στους γονείς τους στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη και απέσπασαν το πιο ζεστό χειροκρότημα τους. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στους αγώνες επίδειξης που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια επιβραβεύτηκαν τα μετάλλια τους αλλά και με πολλά κομμάτια ζεστής πίτσας. Οι επίδοξοι σταρ του Βόλεϊ είχαν την ευκαιρία ν' ακούσουν συμβουλές από τον τεχνικό της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Γιάννη Νικολάκη αλλά και από τις παίκτριες μας Αρετή Τέζα και Αρέτα Κονόμι οι οποίες οδήγησαν τον Θρύλο στην κορυφή και το 2014.



Στο Ρέντη ήταν φυσικά οι προπονητές όλων των τμημάτων της Ακαδημίας, οι έφοροι Μανώλης Τσιρογιάννης, Σπύρος Καράς και Παναγιώτης Μπακιρτζίογλου αλλά και ο μάνατζερ Κολύμβησης του Ολυμπιακού Σπύρος Μπιτσάκης. Τα παιδιά έδωσαν ραντεβού για τη νέα αγωνιστική περίοδο όπου θα συνεχίσουν να μαθαίνουν από τους καλύτερους τα μυστικά του Βόλεϊ με μοναδικό τους όνειρο να φτάσουν έως τις πρώτες ομάδες! Η Ακαδημία Βόλεϊ ευχαριστεί τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Ολυμπιακό τους βασικούς χορηγούς (Sea Levant Ltd, Φροντιστήρια Πουκαμισάς, Go Electric, Μεζεδοπωλείο Όαση) καθώς και όλους τους μικρούς χορηγούς που ήταν "δίπλα" της αυτή τη χρονιά.



Ο τεχνικός της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης, αφού έδωσε πολύτιμες συμβουλές στα παιδιά τόνισε: "Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει στην Ακαδημία του. Είναι σημαντικό οι γονείς να εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει σπουδαία βήματα στην Ακαδημία του και στόχος όλων μας είναι να δούμε αυτά τα παιδιά να παίζουν στις πρώτες ομάδες. Όλοι όσοι είμαστε στο Βόλεϊ του Ολυμπιακού παρακολουθούμε από κοντά την πρόοδο των παιδιών και είναι μεγάλη χαρά για εμάς οι επιτυχίες που έχουν τα τμήματα υποδομής. Τα καλύτερα έρχονται γιατί υπάρχει πλάνο από την πρώτη έως την τελευταία ομάδα. Ο Ολυμπιακός κάνει αυτό που πρέπει. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν σήμερα και να δείξουν στους γονείς τους την πρόοδο τους. Συνεχίζουμε δυνατά".



Ο τεχνικός της Ακαδημίας και συνεργάτης του κ. Νικολάκη στην ομάδα Γυναικών Σπύρος Σαραντίτης σημείωσε: "Με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ο Ολυμπιακός δουλεύει αθόρυβα με τα παιδιά του Πειραιά και τ' αποτελέσματα είναι ήδη ορατά. Δεν είναι εύκολο να παίξεις στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού αλλά θα είμαστε ευτυχισμένοι εάν υπάρξουν παιδιά που θα τα καταφέρουν".



http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top