Την τηλεοπτική μετάδοση της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Super League που θα γίνει την Τρίτη 1η Ιουλίου στις 21:00, ανακοίνωσε η Nova.



Αναλυτικά:



Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τρίτη 1η Ιουλίου στις 21:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ, σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, τη διαδικασία της κλήρωσης για τη σεζόν 2014-2015 του πρωταθλήματος της Super League. Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει το Post Draw Show, σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου με όλες τις δηλώσεις και τις αντιδράσεις από τα αποτελέσματα της κλήρωσης.



Οι 18 ομάδες της Super League, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ Καλλονής, Πανιώνιος, Πλατανιάς, Βέροια, Skoda Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Κέρκυρα, θα μπουν στην κληρωτίδα για να μάθουν τους αντιπάλους τους και αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, το οποίο θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 23-24 Αυγούστου.



Η κλήρωση θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους φιλάθλους και μέσω της WEB TV του www.novasports.gr.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/06/nova.html
 
Top