Η ομάδα του Σάκη Πλατανίτη κέρδισε με 8-7 την Βουλιαγμένη στον μικρό τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πόλο Παίδων.



Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές τους επιστρέφουν από την Θεσσαλονίκη τα μέλη της ομάδας Παίδων του Ολυμπιακού. Τα παιδιά του Σάκη Πλατανίτη κέρδισαν με 8-7 τη Βουλιαγμένη στον μικρό τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη στο "Ποσειδώνιο" και έφεραν άλλο ένα μετάλλιο στο σύλλογο μας. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στη Βουλιαγμένη και πήρε τη ρεβάνς για την ήττα στην φάση των ομίλων. Η ομάδα μας προηγήθηκε με 8-4 αλλά η Βουλιαγμένη μείωσε στα 9'' στο γκολ χωρίς όμως να καταφέρει να διεκδικήσει τη νίκη.



Ο Ολυμπιακός κέρδισε στον όμιλο με 11-5 το Ρέθυμνο, με 9-8 τον ΝΟΠ, με 13-3 τον Άρη Θεσσαλονίκης ενώ ηττήθηκε με 12-11 από την Βουλιαγμένη. Στον ημιτελικό έχασε με 15-10 από το Παλαιό Φάληρο και έτσι έπαιξε στον μικρό τελικό. Στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας όπου κατακτήθηκε το χάλκινο μετάλλιο σκόραραν οι Χονδροκούκης (3), Γαβαλάς (3), Πάτερος (1), Μπραϊμης (1).



Οι παίκτες της ομάδας μας: Σπηλιώπουλος, Δάρρας, Τζιρίκος, Γκίκας, Ζκέρης, Περόπουλος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης, Πάτερος, Γαβαλάς, Σπετσιώτης, Γαρδέρης, Κοττάς, Πικριδάς, Λιάσκος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή μας για την προσπάθεια και την επιτυχία τους και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσουν την σκληρή δουλειά για να φτάσουν ακόμη πιο ψηλά τον Ολυμπιακό μας.



 
Top