Τα... μπαράζ δημοσιευμάτων από την Τουρκία για τον Βασίλη Σπανούλη, συνεχίζονται.



Ο αρχηγός του Ολυμπιακού από την ημέρα που… κυκλοφόρησε ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από το Λιμάνι λίγο μετά το τέλος των τελικών του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ, έχει γίνει πρώτο θέμα σε όλες της ιστοσελίδες της γειτονικής χώρας.



Σχεδόν σε καθημερινή βάση τα σενάρια… μπλέκουν το όνομα του αρχηγού των ερυθρόλευκων με την Αναντόλου Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά και τη Γαλατάσαραϊ. Φυσικά, ο κορυφαίος γκαρντ της Ευρώπης δεν το κουνάει από το Θρύλο.



Μπορεί να ήταν απογοητευμένος και να σκέφτηκε ίσως να αποχωρήσει με όλα όσα βλέπει ότι γίνονται στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά «καθάρισε» το μυαλό του, τα έβαλε όλα κάτω τα «ζύγισε» στο μυαλό του και από τη νέα χρονιά θα ηγείται και πάλι στον Ολυμπιακό! Εξάλλου, έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο τα οποία και θα τιμήσει μέχρι τέλους, οπότε τα όποια σενάρια περί αποχώρησής του, πέφτουν στο κενό!



Οι Τούρκοι όμως, έχουν προχωρήσει... παρακάτω το θέμα και τον θεωρούν φευγάτο από τον Ολυμπιακό με προορισμό την χώρα τους και πιο συγκεκριμένα την Εφές του "Ντούντα". Μάλιστα, η ιστοσελίδα «futbolarena.com», αναφέρει πως ο Σπανούλης θέλει να φύγει από το Θρύλο και η Εφές έχει ήδη πληρώσει το buy out του το οποίο είναι ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.



Ακόμα, αναφέρει ότι εάν ο αρχηγός των ερυθρόλευκων αποχωρήσει από το Λιμάνι τότε θα καταλήξει στην Εφές και όχι την Γαλατάσαραϊ.



Σενάρια… επιστημονικής φαντασίας από τους Τούρκους που καθημερινά «ονειρεύονται» τον κορυφαίο γκαρντ της Ευρώπης!



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/06/blog-post_8922.html
 
Top