Η σουτάρα του Πίρλο (93') δεν επέτρεψε ούτε αυτή τη φορά στην Τορίνο να πάρει βαθμό στο Derby della Mole. Η "Κυρία" των 10 παικτών πήρε με δραματικό φινάλε την 25η εντός σερί νίκη της.



Ηταν 22 Φεβρουαρίου του 2002 όταν οι οπαδοί της Τορίνο πανηγύρισαν για τελευταία φορά σε αναμέτρηση με τη Γιουβέντους. Φυσικά δεν μιλάμε καν για νίκη. Τέτοια έχουν να απολαύσουν στο Derby della Mole από το 1995, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Η κουβέντα γίνεται απλά για κάποιο γκολ.



Τη χαρά τους την προσέφερε με εντυπωσιακό τρόπο ο Μπρούνο Πέρες. Ο Βραζιλιάνος πήρε τη μπάλα (23'), διέσχισε όλο το γήπεδο, είδε τους Εβρά, Βιδάλ να μην συνεννοούνται στο μαρκάρισμα του και τράβηξε ένα ξερό στο δεξί δοκάρι και μέσα. Εχαν περάσει 4.662 ημέρες από το τελευταίο τέρμα της Γκρανάτα. Ακόμα και έτσι όμως το φινάλε βρήκε ευτυχισμένους τους Γιουβεντίνους. Ας όψεται ο Αντρέα Πίρλο που έκανε με buzzer beater το 2-1. Νωρίτερα ο Βιδάλ είχε ευστιχήσει σε πέναλτι.



Περισσότερα σε λίγο...



Γιουβέντους (Μάξι Αλέγκρι): Στοράρι, Μπονούτσι, Λίχσταϊνερ, Εβρά, Πογκμπά, Πίρλο, Μαρκίζιο (64' Περέιρα), Βιδάλ, Τέβες (83' Ογκμπόνα), Γιορέντε (58' Μοράτα)



Τορίνο (Τζαμπιέρο Βεντούρα): Ζιλέ, Γκλικ, Μορέτι, Μαξίμοβιτς, Μπρούνο Πέρες, Γκάτσι, Βίβες (53' Μπενάσι), Ελ Καντουρί (90' Μίνιο), Νταρμιάν, Αμάουρι, Κουαλιαρέλα (72' Λαρόντο).



Δείτε το βίντεο:









http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/11/10-buzzer-beater.html
 
Top