Απίστευτοι μάγκες οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου μέαα στην Ιταλία, με τον Ολυμπιακό να παίρνει την ισοπαλία κόντρα στην Μπρέσια με 9-9!!!



Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε να χάνει με τρία τέρματα για μεγάλο διάστημα κατάφερε ανεβάζοντας την απόδοσή του στον τέταρτο οκτάλεπτο να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την Μπρέσια.



Την ήττα στην πρεμιέρα του στο Τσάμπιονς Λιγκ γλύτωσε ο Θρύλος, ο οποίος βρέθηκε να χάνει στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα του κόντρα στην Μπρέσια. Τελικά οι ερυθρόλευκοι με δύο τέρματα του Φουντούλη έσωσαν το βαθμό και κυρίως πήραν την ψυχολογία, αφού δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο και μπορεί να μην πήραν τη νίκη αλλά η θρυλική ανατροπή που κατάφεραν αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια!



Στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου οκταλέπτου πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν οι άμυνες των δύο ομάδων με το παιχνίδι να ξεφεύγει αρκετές φορές.



Τελικά οι δύο ομάδες έκλεισαν την πρώτη περίοδο όντας ισόπαλες με 2-2. Η εικόνα του αγώνα συνέχιζε να είναι ίδια μέχρι και το 1.50 πριν το τέλος του δεύτερου οκταλέπτου. Τότε τρία λάθη των ερυθρόλευκων επέτρεψαν στους Ιταλούς μέσα σε 75 δευτερόλεπτα να σκοράρουν τρία τέρματα και να πάνε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ στο 5-2.



Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να μειώσει τη διαφορά αλλά οι Ιταλοί έβρισκαν πάντα λύσεις στο σκοράρισμα. Τελικά το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ήταν να πάνε στο τέταρτο οκτάλεπτο με τη διαφορά στα δύο τέρματα.



Στην αρχή της τελευταίας περιόδου ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει φέρει το ματς στα ίσα αλλά ο Μάλιαρακ έχασε το πέναλτι που κέρδισε ο Κολόμβος, έκανε λάθος στον παίκτη παραπάνω που ακολούθησε και στη συνέχεια ο Μυλωνάκης αστόχησε και εκείνος σε παίκτη παραπάνω. Τελικά με δύο γκολ από τον Μυλωνάκη και τον Δελακά ο Ολυμπιακός έφερε το ματς στα ίσα τέσσερα λεπτά πριν το τέλος (7-7).



Οι Ιταλοί αύξησαν και πάλι τη διαφορά τους με δύο γκολ σε παίκτη παραπάνω από τους Πρεσιούτι και Μποντεγκά. Ο Ολυμπιακός όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Οι μάγκες του Θρύλου στο 1.38' που απέμεναν για το τέλος με δύο γκολ του Φουντούλη έφυγαν τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Μπρέσια, δείχνοντας σε όλους πως θα είναι πολύ σκληρός... αντίπαλος!



Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-0, 2-3, 2-4



Μπρέσια: Ρίτσο 2, Πρεσιούτι 3, Παγκάνι 1, Μποντεγκά 2, Νόρα 1



Ολυμπιακός: Μάλιαρακ 2, Ντόσκας 1, Βλαχόπουλος 1, Φουντούλης 3, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1





 
Top