Ευχαριστημένος με την ετοιμότητα του Ολυμπιακού στη νίκη επί του ΚΑΟΔ ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, λόγω του αποτελέσματος της περσινής σεζόν.



Ικανοποιημένος με τη νίκη της ομάδας του στη Δράμα, αλλά και με την εικόνα των παικτών του, ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Οι ερυθρόλευκοι, όπως πολλές φορές έχουμε τονίσει, δεν έχουν περιθώρια για άλλες ήττες στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:



«Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, μπήκαμε συγκεντρωμένοι από την αρχή, επιβάλαμε τον ρυθμό μας, ξεκινήσαμε πολύ καλά από την άμυνα. Βγάλαμε τους βασικούς παίκτες της Δράμας εκτός ρυθμού, πήραμε μια διαφορά που ανέβηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο ΚΑΟΔ είναι καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ, αρκετούς παίκτες και ήταν σίγουρο πως θα αντιδρούσε στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς μείναμε ψύχραιμοι, κάναμε αυτά που είπαμε και φτάσαμε σε μια σχετικά εύκολη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού που βρέθηκε εδώ και βοήθησε την ομάδα. Καλή συνέχεια στον ΚΑΟΔ. Εμείς σεβόμαστε όλες τις ομάδες και ασφαλώς το αποτέλεσμα της περσινής χρονιάς αποτέλεσε ένα καμπανάκι ώστε να είμαστε σε ετοιμότητα. Ήμασταν σε ετοιμότητα, κάναμε αυτά που έπρεπε και φτάσαμε στη νίκη».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/11/blog-post_6392.html
 
Top