Ο λαός του Ολυμπιακού έχει δείξει άπειρες φορές ότι τιμά τα πρόσωπα που δεν βρίσκονται στη ζωή και σε αυτό το πλαίσιο οι οπαδοί των ερυθρόλευκων τίμησαν τη μνήμη του Μάρκο Ίβκοβιτς στην Κέρκυρα, όπως και στο κλειστό της Δράμας για τον αγώνα του Θρύλου με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ.



Οι οπαδοί του Θρύλου στην Κέρκυρα σήκωσαν ένα πανό με τη φωτογραφία του οπαδού του Ερυθρού Αστέρα που δολοφονήθηκε από τους Τούρκους οπαδούς της Γαλατασαράι και έγραφε... «Αθάνατος» στα Ελληνικά και στα Σέρβικα.



Ωστόσο, δεν στάθηκαν μόνο εκεί. Με την έναρξη του αγώνα κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ίβκοβιτς και ακολούθως για περίπου 5 λεπτά φώναζαν διαρκώς «Ίβκοβιτς Μάρκο». Ακολούθησε, βέβαια, και σύνθημα κατά της Γαλατασαράι...



Ο Μπασκετικός Ολυμπιακός από την πλευρά του αντιμετώπισε τους Δραμινούς και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, οι οπαδοί του Θρύλου στην εξέδρα φώναζαν ρυθμικά το ονοματεπώνυμο του Μάρκο Ίβκοβιτς, ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν από μερικές ημέρες στην Πόλη.



Ο ερυθρόλευκος κόσμος ξέρει να τιμά τα αδέρφια που είναι στον ουρανό και δεν ξέχασαν βέβαια και τον νεαρό οπαδό του Ερυθρού Αστέρα.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/11/blog-post_7201.html
 
Top