Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα και την άνετη νίκη των ερυθρόλευκων, για το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Τετάρτη στο Καραϊσκάκη .



Με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού να εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του όταν παίζει αγώνες... ντέρμπι, όπως το χαρακτήρισε, αλλά και να τονίζει ότι δεν θα πρέπει να παρασυρθεί κανείς στο γήπεδο απ' όσα είχαν γίνει στον περσινό αγώνα Κυπέλλου στην Τούμπα .



«Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι κι εγώ στα ντέρμπι δεν το φοβάμαι τον Ολυμπιακό, στα θεωρούμενα πιο εύκολα παιχνίδια ανησυχώ. Όταν ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει σαν Ολυμπιακός αυτό κάνει. Κι αυτό θα γίνει και τώρα. Θα ήθελα να παρακαλέσω τον κόσμο που θα είναι στο γήπεδο να μην έχει στο μυαλό του καμία «εκδίκηση». Τέτοιο πράγμα για εμάς δεν υπάρχει. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και στην Ευρώπη, δεν θα πρέπει να παρασυρθεί κανείς, θα πρέπει να παιχτεί ποδόσφαιρο γιατί αυτό θα είναι προς όφελος της ομάδας μας», είπε χαρακτηριστικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/11/blog-post_6486.html
 
Top