Το πρώτο βήμα για να περάσει στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα.



Με πολλές αλλαγές προτίθεται να παρατάξει το Θρύλο κόντρα στην Κέρκυρα ο Μίτσελ, έχοντας στο μυαλό του και το προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.



Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους «Φαίακες», κάνοντας το πρώτο βήμα για να περάσουν εκείνοι στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 2) και θα έχουν την συμπαράσταση πολλών οπαδών τους που θα μετατρέψουν το ΕΑΚ σε μικρό... Καραϊσκάκη.



Η διαφορά αυτή τη στιγμή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους Θεσσαλονικείς είναι στους δύο βαθμούς, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να επιθυμούν να ανατρέψουν την Τετάρτη την υπάρχουσα κατάσταση στο "σπίτι" τους.



Όσον αφορά τα πλάνα του Μίτσελ, ο Ισπανός τεχνικός άφησε στην Αθήνα τους Μήτρογλου, Αμπιντάλ, Αφελάι και Εντινγκά, αφού τους υπολογίζει για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.



Ο Ισπανός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Αυλωνίτη, Μποτία και Μασουακού.



Στα χαφ θα παίξουν οι Μιλιβόγεβιτς και Μπουχαλάκης, ενώ ο Ντοσεβί επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Λογικά στην ενδεκάδα θα παραμείνει ο Τσόρι, ενώ μία θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Φουστέρ, Διαμαντάκος και Μπενίτες.



Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Κασάμι, Μανιάτης και Σιόβας.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/11/blog-post_6985.html
 
Top