Ο Μεξικανός δημοσιογράφος, Μιγκέλ Άνχελ Μπρισένιο, μίλησε στο "gazzetta.gr" για τις εξελίξεις στο θέμα Πουλίδο εκφράζοντας επιφυλάξεις αναφορικά με την αισιοδοξία του συμπατριώτη του επιθετικού σε ότι αφορά την ελευθερία του από την Τίγκρες.



Αναλυτικά...



Ο Μεξικανός δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου “Televisa Deportes” επιχειρεί να ερμηνεύσει τους... χρησμούς του συμπατριώτη του Άλαν Πουλίδο.



Η φωτογραφία του διεθνή φορ σε αεροδρόμιο του Μεξικό με τρεις βαλίτσες αλλά και η ατάκα του «το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα με ένα νέο προορισμό. Ευχαριστώ τον Θεό για όλα» όπως ήταν λογικό προκάλεσε νέο γύρο φημολογίας σε ότι αφορά το μέλλον του.



Όπως στην Ελλάδα, έτσι και στο Μεξικό, ουδείς μπορείς να δώσει σαφή απάντηση για το τι συμβαίνει με την περίπτωση του Πουλίδο που φέρεται να βρίσκεται στην Ιταλία ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.



«Η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία του Άλαν Πουλίδο στο Instagram προκάλεσε συναγερμό στους αθλητικούς συντάκτες στο Μεξικό.



Γράφει πως 'υλοποίησε ένα όνειρο' αλλά δεν δίνει περισσότερες εξηγήσεις. Την τελευταία φορά που βρέθηκε στα γραφεία της μεξικάνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αποχώρησε χωρίς να πει το παραμικρό.



Η Τίγκρες ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία προκειμένου ο Άλαν Πουλίδο να μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.



Πάντα υπάρχει η επαφή με τον Ολυπιακό και γνωρίζουμε πως έχει κάποιας μορφής δέσμευση με τον ελληνικό σύλλογο, όμως τίποτα δεν είναι επίσημο.



Η Τίγκρες δεν επιβεβαιώνει πως ο Πουλίδο θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, ενώ δεν έχει διαρρεύσει από κάποια πηγή πως είναι ελεύθερος.



Προφανώς ο ίδιος έχει λάβει κάποιες διαβεβαιώσεις αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν ξέρουμε από που πηγάζει η αισιοδοξία του. Όπως καταλαβαίνεις και εδώ στο Μεξικό βρισκόμαστε στο σκοτάδι σε ότι αφορά αυτό το θέμα και περιμένουμε τις εξελίξεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιγκέλ Άνχελ Μπρισένιο.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/11/blog-post_3604.html
 
Top