Ο λαός του Θρύλου δεν ξέχασε τον Μάρκο Ίβκοβιτς, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, μνημονεύοντάς τον στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα, όπως σας έχουμε ήσδη ενημερώσει.



Με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα του Olympiacos TV και δήλωσε περήφανος για τον κόσμο του Θρύλου στην Κέρκυρα και τα όσα έκαναν.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιλιβόγεβιτς



Για το πανό:



«Είμαι πολύ περήφανος για τους φιλάθλους μας, για το πανό που σηκώσανε , όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα και οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδεικνύουν πως είναι ίδια οικογένεια και είμαι πολύ περήφανος για αυτούς. Είναι πολύ καλό για μένα να βλέπω η σχέση ανάμεσα στους δύο συλλόγους να συνεχίζεται προς ένα καλό δρόμο και επίσης θυμάμαι δύο βδομάδες πριν το αγώνα μπάσκετ των δύο ομάδων και την τρομερή ατμόσφαιρα που υπήρξε στην αναμέτρηση, θα ήθελα πολύ να είμαι σε εκείνο το παιχνίδι».



Για το ματς:



«Κάθε παιχνίδι δεν είναι εύκολο , αλλά ξεκινήσαμε καλά , είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στο τέλος το σκορ ήταν 0-4, αλλά θα μπορούσε να ήταν και 0-6 και 0-7, παρόλα αυτά είμαστε χαρούμενοι έτσι όπως παίξαμε σήμερα και θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, είναι πολύ σημαντικό για εμάς, θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις έτσι ώστε να νικήσουμε και να παίξουμε για τους οπαδούς μας».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/11/blog-post_3520.html
 
Top