Στην παρουσία του Ολυμπιακού στον ΟΗΕ αναφέρθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ, τονίζοντας ότι η ιδέα της συνεργασίας του συλλόγου με τη UNICEF ανήκε στον κ.Μαρινάκη που έχει μία ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά.



Ιδιαίτερα χαρούμενος για την παρουσία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, όπου εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε ο 44χρονος σύμβουλος στρατηγικής της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, ο οποίος μίλησε για αυτή του την εμπειρία, ενώ παράλληλα τόνισε τη σημασία που έχει για τον σύλλογο αυτή η εξέλιξη.



Παράλληλα, αναγνώρισε ότι η ιδέα ανήκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει μία ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά.



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ στην εφημερίδα Παραπολιτικά



Για την παρουσία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ:



«Καθόμουν στο έδρανο της Ελλάδας και φανταζόμουν μέσα σε αυτή την αίθουσα τον Ομπάμα να απευθύνεται στη Γενική Συνέλευση. Φανταζόμουν τον Νέλσον Μαντέλα εδώ μέσα… Ήταν μία από τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής μου, μία ιστορία που θα διηγηθώ στο δικό μου παιδί»



Για τη συνεργασία του Ολυμπιακού με την UNICEF



«Έχει κάνει μεγάλη αίσθηση ότι ακολουθούμε το παράδειγμα της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ειδικά σε μία περίοδο κρίσης για τη χώρα. Μας έδωσαν την ευκαιρία στη διάρκεια των εκδηλώσεων να μιλήσουμε για τις ενέργειές μας και να δώσουμε το παράδειγμα και σε άλλες ομάδες, όχι απαραίτητα αθλητικές.



Η συνεργασία του συλλόγου με τη UNICEF ξεκίνησε το 2013 και ολοκληρώνεται την επόμενη χρονιά. Στόχος της είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για τον εμβολιασμό 50.000 παιδιών στη χώρα μας και στο εξωτερικό. Η ιδέα ανήκει στον κ. Μαρινάκη, που μέσω του Ολυμπιακού στηρίζει πολλά, πολλά παιδιά στην Ελλάδα και έχει μία ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά»



Για τη νέα καμπάνια «Imagine» της UNICEF, με σκοπό την ανεύρεση πόρων για τα προγράμματά της, όπου πολίτες όλου του κόσμου θα δανείσουν τις φωνές τους στο γνωστό τραγούδι του Τζον Λένον:



«Φαντάζομαι ότι ο Λένον θα χαμογελάει τώρα από τον Παράδεισο. Η Γιόκο Όνο έδωσε τα δικαιώματα του εκπληκτικού τραγουδιού στη UNICEF. Κάθε φορά που κάποιος θα κατεβάζει το τραγούδι, τα χρήματα θα πηγαίνουν κατευθείαν στο ταμείο της».







http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/11/blog-post_4384.html
 
Top