Την άποψη πως ο Ολυμπιακός είναι πάντα έτοιμος, ανεξάρτητα με τον αντίπαλό του, εξέφρασε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.



Ο νεαρός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε στον εαυτό του, στην πρώτη ομάδα, στο αυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα, αλλά και στη νέα τεράστια επιτυχία της ομάδας Νέων των ερυθρόλευκων.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λευτέρη Χουτεσιώτη:



«Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι κάνει σταδιακά ανοδικά βήματα. Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, γιατί πάντα υπάρχουν επιλογές και για τον προπονητή και γιατί βγαίνουν παιδιά από την Ακαδημία, που ακολουθούν το δρόμο της πρώτης ομάδας, ο οποίος έχει πολλές απαιτήσεις και είναι δύσκολος. Πάντα χαιρόμαστε όταν η ομάδα Νέων κάνει επιτυχίες».



Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα: «Πολλά θετικά αποτελέσματα φέτος και έχουμε δείξει τα τελευταία χρόνια πως οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού μπορούν να κάνουν βήματα προς τα εμπρός. Νομίζω πως τα παιδιά μπορούν να φτάσουν πολύ μακριά. Τους έχω παρακολουθήσει, είναι πολύ καλή και δεμένη ομάδα, έχουν καλό σύνολο και μπορούν να προχωρήσουν».



Για τη δουλειά στην πρώτη ομάδα και την προπόνηση με Ρομπέρτο, Μέγιερι, Ράντο: «Είναι μία σπουδαία εμπειρία. Κάθε παιδί ξεχωριστά έχει να μου προσφέρει και κάτι. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να κερδίζω εμπειρίες. Δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά και κερδίζουμε πράγματα. Προσπαθώ να βελτιωθώ, νομίζω πως είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο».



Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Γεννήθηκα στον Ολυμπιακό, είμαι τόσα χρόνια εδώ και θέλω να συνεχίσω εδώ όσο περισσότερο μπορώ. Κάνω τα αδύνατα δυνατά για να είμαι σε αυτή την ομάδα».



Για τη διαδικασία επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα έτοιμος για όλες τις διοργανώσεις, για όλες τις απαιτήσεις που μπορεί να προκύψουν. Η ομάδα είναι πάντα έτοιμη να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό της, όποιος κι αν είναι αυτός. Οπότε, είμαστε έτοιμοι, είμαστε δεμένοι, για να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο με την ίδια σοβαρότητα και με την ίδια δύναμη».



Για το αν αισθάνεται έτοιμος όταν θα κληθεί να παίξει στην πρώτη ομάδα: «Προσπαθώ και αγωνίζομαι καθημερινά γι’ αυτό. Θα φανεί τη στιγμή που θα χρειαστεί, τώρα ό,τι και να πω είναι λίγο. Είναι δύσκολο, πάντως. Τα παιδιά που το κάνουν έχουν τεράστιες εμπειρίες και τεράστιες ικανότητες».



Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Βλέπουμε όλες τις ομάδες με την ίδια εικόνα, δεν βλέπουμε κανέναν αντίπαλο με διαφορετική άποψη. Είναι ένας καλός αντίπαλος, παίζουμε στην έδρα τους, θα είναι ανταγωνιστικοί και θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς. Είναι στο χέρι μας, φυσικά».



Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και το αν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις δυσκολίες του προγράμματος: «Ο Ολυμπιακός πάντα είναι έτοιμος οποιεσδήποτε κι αν είναι οι απαιτήσεις. Έχει δείξει και στο παρελθόν ότι με δύσκολα προγράμματα και με δύσκολα παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα είναι πάντα δυναμικός στις απαιτήσεις του και ακόμα μία φορά θα αποδείξει ότι σε όλα τα παιχνίδια μπορεί να είναι το ίδιο δυνατός».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/11/blog-post_1012.html
 
Top