Να επανέλθει άμεσα στο δρόμο των επιτυχιών, και κυρίως των καλών εμφανίσεων, θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΚΑΟΔ.



Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν από τη Βιτόρια, όπου γνώρισαν την πρώτη φετινή ήττα τους στην Ευρωλίγκα. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν έπιασαν τα γνωστά στάνταρ απόδοσης, ειδικά στην άμυνα, και... «κόλλησαν» στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα». Η αγωνιστική ανάτασή τους, αρχής γενομένης από την αναμέτρησής τους με τους Δραμινούς, είναι πλέον επιτακτικής ανάγκης. Ο Ολυμπιακός καλείται αύριο (30/11, 17.00) να περάσει από το «Δημήτρης Κραχτίδης», στο οποίο έχασε πέρυσι, παίρνοντας το ροζ φύλλο με πειστική εμφάνιση.



Στο Λιμάνι θα πρέπει να βρουν και πάλι το κίνητρό τους, αυτό που τους έλειψε από το ματς κόντρα στους Βάσκους. Η ομάδα καλείται ξανά να δείξει χαρακτήρα, αφήνοντας άμεσα πίσω της τα όσα στραβά έγιναν επί ισπανικού εδάφους, για να εμφανιστεί με μεταμορφωμένο πρόσωπο στη Δράμα.



Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ήδη ρίξει το βάρος στον ψυχολογικό τομέα, για να τονώσει τους παίκτες του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τους επισήμανε τα λάθη τους απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα.



Η αποστολή, που διανυκτέρευσε στη Θεσσαλονίκη, θα «μετακομίσει» σήμερα (29/11) στην Καβάλα, για να καταλήξει στη Δράμα ανήμερα του ματς.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/11/blog-post_9680.html
 
Top