Δεν σταματάει πουθενά το τρένο του φετινού Ολυμπιακού! Με σκόρερ τους Ιντέγε και Ντουρμάζ, ο Θρύλος πέρασε κι απ’τη Βέροια, 0-2, διευρύνοντας το απόλυτο σερί του.

Οι ερυθρόλευκοι διεύρυναν το σερί τους (9/9) επικρατώντας ΚΑΙ στην Ημαθία με γκολ του Ιντέγε (από κόντρα) και του Ντουρμάζ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Κακό πρώτο ημίχρονο, με την πμάδα της Ημαθίας να είναι πιο ουσιαστική και να έχει τις ευκαιρίες. Στο δεύτερο και με την είσοδο του Ερνάνι, οι ερυθρόλευκοι βελτίωσαν σημαντικά την κυκλοφορία της μπάλας και βρήκαν δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Αρκετός κόσμος στο γήπεδο, με την πλειοψηφία να είναι οπαδοί του Ολυμπιακού!

Στα καθαρά αγωνιστικά...

Χάρη στην ετοιμότητα των γκολκίπερ δεν έσπασε το «μηδέν» στις άμυνες στο ξεκίνημα τηα αναμέτρησης. Πρώτα, ο Ολυμπιακός με εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη και στη συνέχεια η Βέροια με πλασέ του Καϊκούτ επιχείρησαν -και μάλιστα στο ίδιο λεπτό (5’)- να ανοίξουν το σκορ, όμως Λόπεθ και Ρομπέρτο, με τρομερή επέμβαση, ήταν σε ετοιμότητα. Ο ρυθμός δεν ήταν ανάλογος στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι μετέφεραν το παιχνίδι στο κέντρο και οι παίκτες του Σίλβα παρόλο που είχαν την κατοχή δεν μπορούσαν με ευκολία να βάλουν την μπάλα στην περιοχή.

Σταδιακά, οι παίκτες του Γεωργιάδη... ξεμύτισαν και χάρη στις κινήσεις των Ναζλίδη-Καϊκούτ «ενόχλησαν» την άμυνα των ερυθρόλευκων. Ο Κασάμι... «ηρέμησε» την κατάσταση κι έφερε ξανά τον Ολυμπιακό σε θέση επίθεσης, αλλά ο Ιντέγε φαινόταν αδύνατο να τροφοδοτηθεί, την στιγμή που οι ερυθρόλευκοι έφτιαξαν την πρώτη τους τελική από οργανωμένη επίθεση στο 41ο λεπτό. Το ημίχρονο έκλεισε με τις δύο ομάδες να παραμένουν... κολλημένες στο 0-0 και το ματς να μην έχει ρυθμό μέχρι το σφύριγμα του Μήτσιου για τα αποδυτήρια.

Ζωηρές και οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Η ομάδα της Ημαθίας ξαναχτύπησε το… καμπανάκι στην άμυνα του Ολυμπιακού με τον Μαγέφσκι και στο επόμενο λεπτό (48’) ήρθε η σειρά των παικτών του Σίβα να πλησιάσουν στο γκολ με τον Σεμπά. Τελικά με την μπάλα να κυκλοφορεί καλύτερα και από τις δύο ομάδες, οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν όταν ο Ιντέγε εκμεταλλεύτηκε το τραγικό διώξιμο του Λόπεθ και με κόντρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Βέροια... «θόλωσε» μετά το γκολ και γλίτωσε για… εκατοστά να δεχτεί και δεύτερο όταν ο Νιγηριανός επιθετικός πλάσαρε ελάχιστα άουτ (62’).

Όσον αφορά το ανασταλτικό κομμάτι, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έγινε πιο «σφιχτή» και με εξαίρεση το γυριστό του Μαγέφσκι στο 66’ δεν απειλήθηκε ξανά στα μετόπισθεν. Αντίθετα, «τελείωσε» την υπόθεση νίκης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ντουρμάζ (74’), ο οποίος προερχόμενος από τραυματισμό, με το που μπήκε σκόραρε και φώναξε και πάλι δυναμικο "παρών". Από εκεί και πέρα το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού τα πάντα είχαν κριθεί και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, που βρήκε την Βέροια να τελειώνει με δέκα λόγω σωστής αποβολής του Ιμπραΐμ (85’).


Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεθ, Μαλόν, Ετζενγκέλε, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Ιμπραΐμ, Άρτσε (71’ Σιόντης), Μαγέφσκι, Ναζλίδης (62’ Νέτο), Καϊκούτ, Αμπντούν (75' Μερεμπασβίλι)

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Μπατιόν, Γιουσούφ, Μεληκιώτης

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουάκου, Ομάρ, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (84' Φινμπόγκασον), Πάρντο (46’ Ερνάνι), Σεμπά (72’ Ντουρμάζ), Ιντέγε


Δείτε τα γκολ από την κάμερα της Νova...

Το 0-1 του Ιντέγε ΕΔΩ

Το 0-2 του Ντουρμάζ ΕΔΩ

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/10/0-2-videos_31.html
 
Top