Ο Μάρκο Σίλβα δεν...κρύφτηκε για τη μέτρια εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Βέροια, ενώ σχολίασε και τον κόσμο των ερυθρόλευκων που φώναξε ρυθμικά το όνομά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Πορτογάλος τεχνικός:


«Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί. Μπήκαμε χωρίς ένταση, αυτό οφείλεται και στην προσπάθεια του αντιπάλου που δεν μας άφησε χώρους για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ήταν ιδιαίτερα πιεστικός και δυνατός. Στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα, ξέραμε πως έπρεπε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με ταχύτητα, όσοι παίκτες μπήκαν βοήθησαν πολύ και κερδίσαμε το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε αρχικά.

Για το γεγονός πως ο κόσμος φώναξε το όνομά του μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαι ικανοποιημένος με το γεγονός πως ο κόσμος είναι χαρούμενος. Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Είμαι ικανοποιημένος που ο κόσμος είναι εδώ. θέλουμε να είναι έτσι, είναι θετικό που του αρέσει η ομάδα, τα αποτελέσματα της δουλειάς μας. Είναι σημαντικό αυτό και θέλουμε τη βοήθειά τους και την Τετάρτη (4/11) που η ομάδα παίζει ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να είναι στο πλευρό της».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/10/blog-post_2367.html
 
Top