Μετά την καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα στην Ουγγαρία κόντρα στην Έγκερ, η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, έχει στρέψει την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα.

Οι νταμπλούχοι που προέρχονται από την ισοπαλία με την Έγκερ στην πρεμιέρα του Champions League, αντιμετωπίζουν τον Γ.Σ. Ηλιούπολης, σήμερα στις 16:00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου για την 2η αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών.

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού, Αλεξάνδρος Γούνας αναφερόμενος στο παιχνίδι που προηγήθηκε με την Έγκερ αλλά και σε αυτό που ακολουθεί με την Ηλιούπολη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής : «Για εμάς βασικός και μεγάλος στόχος είναι η Ευρώπη. Στην Ελλάδα φαίνεται πως οι ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους. Η Ηλιούπολη είναι μια νεοφώτιστη ομάδα που έχει σαφώς διαφορετικούς στόχους από εμάς που και για φέτος θέλουμε ένα ακόμα νταμπλ στις εγχώριες διοργανώσεις.

Στο Champions League κάναμε καλό ξεκίνημα. Σίγουρα θέλαμε τη νίκη κόντρα στην Έγκερ αφού ήμασταν μπροστά στο σκορ, αλλά όπως εξελίχθηκε το ματς η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα. Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη αφού έχουμε μόνο περιθώρια βελτίωσης».

 
Top