Οι Παίδες του Ολυμπιακού, που έχασαν πέναλτι, έμειναν στο 0-0 με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του "Ηφαίστου" σ' αγώνα της 3ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15.

Σ' αγώνα της 3ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 ο οποίος διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο του "Ηφαίστου" στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός έμεινε ισόπαλος (0-0) με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Η ομάδα μας που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο κέρδισε πέναλτι με τον Τσακίρη στο 30' αλλά ο Μανδάς απέκρουσε το σουτ του Γεωργαντή ο οποίος είχε αναλάβει την εκτέλεση! Στο 47' ο Μουγιός έπιασε δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά ο Μανδάς απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ. Ο Ολυμπιακός πάλεψε έως το φινάλε, παίζοντας και με δυο επιθετικούς, για να σκοράρει αλλά η πίεση δεν έφερε αποτελέσματα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Κουστουμπάρδης, Πολίτης, Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Ξενοπανάγος, Κολλινιάτης, Καστόρης (55' Δημητρίου), Βαγγέλης, Σάσσαλος, Σκαραμάγκος (80' Δρόσος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Τασιάς, Γκοτζαμανίδης, Ράμμα, Τσακίρης (76' Κουλουριώτης), Μουγιός (62' Τσέργας), Γεωργαντής (65' Μπουλάρι), Φέκκας, Κοτσιανούλης.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/10/15_31.html
 
Top