Έτοιμος για το «εννιά στα εννιά» στο πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός, με τον Μάρκο Σίλβα να επαναφέρει τους βασικούς κόντρα στη Βέροια απόψε (19:30, Novasports 1).

Τη νίκη που θα διευρύνει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα και ενδεχομένως θα ανοίξει και άλλο τη... διαφορά με τα δευτερότριτα επιζητεί ο Ολυμπιακός στην έδρα της Βέροιας.

Μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά όπου του δόθηκε η ευκαιρία για ροτέισον, ο Πορτογάλος τεχνικός επαναφέρει όλους τους (διαθέσιμους) βασικούς ώστε να συνεχίσει ακάθεκτος στην προέλασή του στο πρωτάθλημα. Το... τρένο απόψε περνάει από τη Βέροια και θέλει ακόμα μια εμφατική νίκη!

Στόχος πέρα απ’ το τρίποντο και να μη μετρήσει άλλες απώλειες (όπως ήταν εκείνη του Τσόρι με τους Χανιώτες) μιας και ακολουθεί το καθοριστικό για την ευρωπαϊκή του πορεία ματς απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη.

Το ευχάριστο για το σημερινό παιχνίδι είναι πως ο Σίλβα θα έχει στη διάθεσή του τον Ντουρμάζ, που τέθηκε στη διάθεσή του και πιθανότατα θα πάρει και φανέλα βασικού.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, αριστερά στην άμυνα ο Μασουακού, δεξιά ο Ελαμπντελαουΐ, στόπερ οι Σιόβας, Μποτία, κεντρικοί χαφ οι Μιλιβογεβιτς, Κασάμι, μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Φορτούνης, στα άκρα οι Ντουρμάζ, Σεμπά και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιντέγε.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Σαλίνο, Πάρντο.

Οι ερυθρόλευκο είναι αποφασισμένοι και έτοιμοι για το διπλό στην Ημαθία κόντρα στην Βέροια, προκειμένου να κάνουν το 9 στα 9 και να συνεχίσουν το απόλυτο σερί τους.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/10/99.html
 
Top