Σύξυλους άφησε τους χιλιάδες φαν του -γνωστούς και ως «Beliebers»- στο Όσλο ο διάσημος τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ καθώς, αφού είπε μόλις ένα τραγούδι, εγκατέλειψε εκνευρισμένος τη σκηνή για να απολογηθεί λίγο αργότερα μέσω Instagram.


O Καναδός τραγουδιστής ...
της ποπ, ο οποίος την περασμένη Κυριακή επέστρεψε θριαμβευτικά στα μουσικά δρώμενα μέσω των ευρωπαϊκών μουσικών βραβείων ΜΤV που έγιναν στο Μιλάνο, αποσπώντας πέντε διακρίσεις, ανάμεσά τους εκείνη του καλύτερου τραγουδιστή, ματαίωσε την προγραμματισμένη για χθες συναυλία του στην νορβηγική πρωτεύουσα μετά από μόλις πέντε λεπτά στη σκηνή.

«Τελείωσα, δεν κάνω το σόου» δήλωσε εξοργισμένος στους θαυμαστές του παραπονούμενος ότι δεν τον ακούν ενώ προσπαθούσε να μαζέψει το νερό που είχαν πετάξει κάποιοι στη σκηνή και ενώ ήταν δυσαρεστημένος που οι πιο ενθουσιώδεις τον τραβούσαν από τα πόδια και τα χέρια κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος σε ηλικία μόλις 13 ετών έγινε παγκόσμιο ποπ φαινόμενο, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα το πρώτο άλμπουμ του μετά από τρια χρόνια, διάστημα κατά το οποίο απασχόλησε πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης με την εκτός σκηνής συμπεριφορά του, πληγώνοντας την εικόνα του καλού εφήβου.

«Δυστυχώς ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμένα, πολύ μεγάλες ημέρες χωρίς ύπνο ενώ έπρεπε να είμαι ανεβασμένος για τους θαυμαστές μου», έγραψε λίγο αργότερα απολογούμενος στο Instagram.

Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να φανώ κακός, αλλά επέλεξα να σταματήσω τη συναυλία καθώς οι άνθρωποι στην πρώτη σειρά δεν με άκουγαν. Ελπίζω ο κόσμος να με καταλάβει. Δεν χειρίζομαι πάντα τα πράγματα με τον σωστό τρόπο αλλά είμαι άνθρωπος και εργάζομαι στο να βελτιώνω τις αντιδράσεις μου.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο Μπίμπερ είχε διακόψει απότομα και μια τηλεοπτική του συνέντευξη στην ισπανική τηλεόραση, δυσαρεστημένος από τις ερωτήσεις που του γίνονταν.


 
Top