Ο Ερνάνι ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Βέροια και έβγαλε την σέντρα για το πρώτο γκολ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για τον ίδιο.

Είναι... ανεβασμένος. Και προσθέτει ακόμα έναν πονοκεφάλο στον Μάρκο Σίλβα. Ο Ερνάνι μετά τα δύο γκολ που έβαλε στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο στο ματς με την Βέροια για να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Ο Πορτογάλος είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Είναι αλήθεια πως στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε γιατί ο αντίπαλος κλείστηκε αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε το γκολ και εν τέλει πήραμε τη νίκη».

Οσο για τον ίδιο; «Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι ν' ανοίγω διαδρόμους και να βοηθάω την ομάδα μου. Η αλήθεια είναι πως χρειάστηκα λίγο χρόνο να προσαρμοστώ. Αλλά τώρα το έχω κάνει. Εχω καταλάβει πλέον σε ποια ομάδα βρίσκομαι και το τι χρειάζεται», είπε ο Ερνάνι για προσθέσει:

«Είναι πιο σκληρό το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Πιο δύσκολο και σίγουρα πιο δυναμικό. Οσο για το που μπορώ να παίξω; Και στα δεξιά και στ' αριστερά μπορώ να παίξω το ίδιο μου είναι».

Οσον αφορά τις στημένες φάσεις; «Προπονούμαστε πολύ σε αυτό αλλά είναι και λίγο... διαγωνισμός μεταξύ μας» είπε ο Ερνάνι ο οποίος πριν τελειώσει τις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Ντιναμό.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά παίζουμε στο γήπεδό μας με τους φιλάθλους μας και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/10/blog-post_8643.html
 
Top