Νέα... «καρφιά» κατά του Ολυμπιακού και του Άλαν Πουλίδο, με αφορμή τηνσυμμετοχή του Μεξικανού επιθετικού στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά, πέταξε ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες.

Δεν έχει... τέλος το σίριαλ με την μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο από την Τίγκρες στον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες, με αφορμή την συμμετοχή του Μεξικανού ποδοσφαιριστή με την φανέλα του Ολυμπιακού στον εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πέταξε νέα «καρφιά» κατά των ερυθρόλευκων, κάνοντας ακόμη μία αιχμηρή τοποθέτηση.

«Εάν αγωνίστηκε 15 λεπτά σε ματς Κυπέλλου, αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός τον έχει δηλώσει και τώρα που τον χρησιμοποίησε ανέβηκε όλος στο ρινγκ. Νομίζω ότι στη FIFA -παρόλο που τώρα είναι απασχολημένοι με θέματα πιο σημαντικά γι' αυτούς- θα αποφασίσουν την ποινή που πρέπει να επιβληθεί και η κατάσταση θα εξομαλυνθεί.

Στην Τίγκρες είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει, κυρίως για την στάση που κράτησε. Του έχουμε ανοίξει τόσες φορές την πόρτα και εάν τώρα φθάσει σε αυτή την πόρτα θα μιλήσουμε με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι θα το ενέκριναν, αλλά δεν θέλει ο ίδιος», ανέφερε.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/10/blog-post_8906.html
 
Top