Ο Μάρκο Σίλβα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν στον Ολυμπιακό και με τις νίκες του σε Ελλάδα και Ευρώπη, ήδη έχει... «υποχρεώσει» αρκετούς οπαδούς των ερυθρόλευκων να τον παραδεχτούν!

Βέβαια, θυμίζουμε πως το καλοκαίρι η άφιξή του στην Ελλάδα... έγινε σίριαλ, καθώς δεν μπορούσε να λύσει το συμβόλαιο του με την Σπόρτιγνκ και ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να τον περιμένει πάρα πολύ. Άξιζε τελικά τον κόπο όπως δείχνει το μέχρι τώρα έργο του στο Λιμάνι!

Βέβαια, οι ερυθρόλευκοι δικαιώθηκαν στο απόλυτο για την επιλογή τους, ωστόσο φαίνεται πως για να είναι σίγουροι τότε, είχαν προσεγγίσει και κάποιους άλλους προπονητές, σε περίπτωση που κάτι στράβωνε τελικά. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο τιμ μάνατζερ της εθνικής Αλβανίας, Αλμπάν Μπούσι, ο οποίος σε συνέντευξή του στο «Metropolis 95,5», προέβη σε μια... αποκάλυψη που αφορά τον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα, είπε πως ο νυν τεχνικός της Αλβανίας, Τζιάνι Ντε Μπιάζι, είχε δεχθεί πρόταση από τους ερυθρόλευκους, την οποία και απέρριψε.

«Είχε πρόταση από Ελλάδα και από Ολυμπιακό, πριν από έξι μήνες, έτσι μου είχε πει. Ήθελε να μείνει όμως εδώ για να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε», ανέφερε σχετικά.

Πάντως, πριν από λίγες ημέρες, μιλώντας σε ελληνικό Μέσο και ο Τζιάνι Ντε Μπιάζι είχε αποκαλύψει πως του είχε γίνει κρούση από ομάδα της χώρας μας, χωρίς όμως να πει ποια ήταν, ενώ αυτός είχε πει πως η πρόταση είχε γίνει πριν από 1.5 χρόνο!

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Βεβαίως θα με ενδιέφερε να αναλάβω την Εθνική Ελλάδας ή κάποια ομάδα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να σας πω ότι πριν από ενάμισι χρόνο βρέθηκα πάρα πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μιας πολύ σπουδαίας Ελληνικής ομάδας»...

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/10/blog-post_2607.html
 
Top