Το νικηφόρο σερί του φιλοδοξεί να συνεχίσει σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τους Αρκάδες στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης», λόγω της τιμωρίας τους για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τη Βέροια.

Ο Μάρκο Σίλβα στην προχθεσινή ομιλία του προς τους παίκτες του ζήτησε να ξεχάσουν την ήττα (4-0) από την Μπάγερν στο Μόναχο, και να κάνουν το «7 στα 7» μέχρι το τέλος του έτους, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς με τον Αστέρα.

Παράλληλα οι ερυθρόλευκοι φιλοδοξούν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα, φτάνοντας στο «11 στα 11» από την αρχή της σεζόν, ξεπερνώντας το γεγονός πως θα αγωνιστούν χωρίς τη στήριξη των οπαδών τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πορτογάλος τεχνικός προτίθεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ παράλληλα έχει το... δίλημμα για τη χρησιμοποίηση του Τσόρι ή του Φορτούνη σε οργανωτικό ρόλο.

Ο Ρομπέρτο θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του, από δεξιά προς αριστερά, θα βρίσκονται οι Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Ντα Κόστα και Μασουακού. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Καμπιάσο (ή ο Μιλιβόγεβιτς) με τον Κασάμι, με τον Σεμπά και τον Ντουρμάζ στα πλάγια. Τσόρι και Φορτούνης διεκδικούν φανέλα βασικού και ο Ιντέγε αναμένεται να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Αυλωνίτης, Φινμπόγκασον, Φουστέρ και Ερνάνι.

Ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά τις απαιτήσεις.

Άλλωστε, θέλουν να συνεχίσουν το σερί νικών στο πρωτάθλημα, όπου διατηρούν μάλιστα το απόλυτο και κυνηγούν το απίθανο ρεκόρ της ομάδας του Μπούκοβι, ενώ είναι ευκαιρία να... αυξηθεί ακόμα περισσότερο η διαφορά στη βαθμολογία από τα δευτερότριτα και ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι να... σηκώσουν από σήμερα το 43ο πρωτάθλημά τους!

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/11/43.html
 
Top