Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του έμεινε ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος εμφανίστηκε προσγειωμένος παρά την τεράστια νίκη του Ολυμπιακού επί της Πριμόριε Ριέκα με 7-4.

«Ήταν εμφάνιση μιας μεγάλης ομάδας. Θέλαμε να κάνουμε μια μεγάλη νίκη σε αυτή την περίοδο που βρισκόμαστε.

Ο αντίπαλος μας ήταν πολύ δυνατός, από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και έπρεπε να είμαστε πάρα πολύ καλοί για να τον κερδίσουμε. Σήμερα ήμασταν καθολικά καλύτεροι, με πολύ καλό ξεκίνημα και εξαιρετική διαχείριση και πήραμε απλά μια νίκη και τρεις βαθμούς.

Ωστόσο πρέπει να καταλάβουν και οι παίκτες μου ότι μετά από μια μεγάλη νίκη δεν γινόμαστε ξαφνικά πρωταθλητές. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο για τη συνέχεια. Πρέπει να προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι πολύ περισσότερο. Εμείς που είμαστε κάθε μέρα στο νερό και δουλεύουμε ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Οπότε τα κεφάλια κάτω, απλά πήραμε τρεις βαθμούς και να πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Το είχα πει και πριν το παιχνίδι, ότι με τον κόσμο δίπλα μας η ομάδα αυτή μεταμορφώνεται. Ήταν τόσο δυνατό το ξεκίνημα της ομάδας σήμερα που οφείλεται σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό στην παρουσία του κόσμου που ξέρει πως να μας ωθεί και να μας κάνει να παίζουμε παθιασμένα για τη νίκη και με τρόπο διαφορετικό από ότι αγωνιζόμαστε σε άλλα κολυμβητήρια», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.

 
Top