Συνέχεια στο αήττητο σερί της έδωσε η Κ-20 του Ολυμπιακού.

Σ' αγώνα της 12ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα αν και υπερείχε σ' όλο τον αγώνα δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη αλλά συνέχισε το αήττητο σερί της στη διοργάνωση αφού μετά από 9 αγώνες έχει να επιδείξει 8 νίκες και μια ισοπαλία.

Ο Ολυμπιακός αν και είχε ν' αντιμετωπίσει την μαζική άμυνα του Αστέρα Τρίπολης "έφτιαξε" ευκαιρίες αλλά δεν είχε τύχη στην τελική προσπάθεια. Στο 70' ο Γιάννης Λάτσι χάνει διπλή μεγάλη ευκαιρία για γκολ όταν μετά από λάθος του τερματοφύλακα του Αστέρα η μπάλα φτάνει στα πόδια του αλλά δεν μπορεί να την στείλει στα δίχτυα και εν συνεχεία πάλι με κεφαλιά από πολύ καλή θέση αστοχεί!

Με την πάροδο του χρόνου ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 93' αλλά το σουτ του Κώστα Μεγαρίτη κατέληξε... κόρνερ!

Ο τεχνικός της ομάδας μας Βασίλης Βούζας μετά από το παιχνίδι τόνισε: "Ξέρουμε από την αρχή ότι το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και πρέπει να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα είχαμε ν' αντιμετωπίσουμε την μαζική άμυνα του Αστέρα αλλά φτιάξαμε φάσεις για γκολ που όμως δεν είχαμε την τύχη να τις τελειώσουμε. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Αυτό ήταν ένα μικρό εμπόδιο στο δρόμο μας. Ο στόχος μας είναι γνωστός και γνωστή η συνταγή για να φτάσουμε σ' αυτόν".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Σάλιακας, Τσιμίκας, Νικολάου, Ρέτσος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (78' Τσιλίκης), Κιρτζιαλίδης (57' Βρουσάι), Λάτσι, Χαντζάρας (61' Τόλι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Καπετάνιος, Τσέλιος, Ζήσης, Παπαγγελής, Μάνος, Ντεσιρέ, Αλμέιδα, Νάτσης, Συρεγγέλας (79' Καραμήτρος), Τσιώλης (70' Χαϊδάρης), Ντε Μπλάσιτς (60' Γκόρτσιος).

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/11/blog-post_9418.html
 
Top