Μπορεί τα προβλήματα τραυματισμών να είναι πάρα πολλά, αλλά ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως μπορεί να τα ξεπερνάει... και αυτά!

Ακριβώς αυτό θέλει να κάνει και σήμερα στην Καβάλα, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα (17:00, NS3), για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Οι πρωταθλητές προέρχονται από τη δύσκολη αλλά και μάγικη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα για την Ευρωλίγκα και τώρα στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, όπου θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους, μετά την ήττα στη 2η αγωνιστική.

Για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος καλείται να αντιμετωπίσει αρκετές και σημαντικές απουσίες. Σίγουρα εκτός έχουν μείνει οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Πάτρικ Γιανγκ, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Όσον αφορά τον Ματ Λοτζέσκι και τον Οθέλο Χάντερ, προπονήθηκαν χθες κανονικά και παρόλο που αμφότεροι είναι ανέτοιμοι, θα αγωνιστούν.

Πάντως ο Ολυμπιακός θα έχει και τη συμπαράσταση των οπαδών του, μιας και αρκετός ερυθρόλευκος κόσμος αναμένεται να δώσει το «παρών» στο γήπεδο της Καβάλας, για ακόμα μια νίκη.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/11/blog-post_4490.html
 
Top