Ο Ερνάνι ξεκαθάρισε και εκείνος από την πλευρά του πως οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για να παίξουν μπάλα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για Άρσεναλ.

Ο Πορτογάλος άσος είπε στη NOVA για:

Το ματς με τον Παναθηναϊκό, την Μπάγερν και γενικά την εβδομάδα που πέρασε: Η εβδομάδα αυτή για εμάς ήταν πολύπλοκη. Ήταν μία εβδομάδα δύσκολη και ιδιαίτερη. Πήγαμε στην έδρα του Παναθηναϊκού να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν. Είναι αυτά πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Δεν έγινε το παιχνίδι. Εμείς όμως μετά έπρεπε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Έπρεπε να ταξιδέψουμε στην Γερμανία.
Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Πήγαμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Τελικώς δεν ήταν δυνατόν να γίνει κάτι καλύτερο. Όμως τώρα συνεχίζουμε. Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας, που είναι κυρίως να κάνουμε νίκες στο μέλλον.

Την συνέχεια και το εάν πιστεύει πως η ομάδα του θα αφήσει εκτός την Άρσεναλ: Πιστεύω πως ναι. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το παιχνίδι με την Άρσεναλ είναι μακριά, όπως είπατε και εσείς. Έχουμε παιχνίδια πριν από αυτό. Πιστεύω όμως πως όταν θα έρθει η μέρα αυτή θα είμαστε έτοιμοι στο γήπεδό μας με τους φιλάθλους μας για να τα δώσουμε όλα και να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

Το παιχνίδι με τον Αστέρα: Γνωρίζουμε πως είναι μία καλή ομάδα και ότι τελευταία πετυχαίνει νίκες τόσο στο γήπεδο της, όσο και εκτός έδρας. Ξέρουμε, λοιπόν, πως δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Όμως, εμείς στο δικό μας γήπεδο είμαστε πολύ δυνατοί. Και θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε αυτόν τον αντίπαλο.

Το σερί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και το γεγονός ότι έχει χάσει μόνο από την Μπάγερν: Ναι είναι αλήθεια πως έχουμε ηττηθεί μόνο από την Μπάγερν. Αυτό είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται μέχρι στιγμής. Όλοι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι στους στόχους. Ακόμα και αυτοί που δεν παίζουν. Είμαστε εδώ πάντα για να βοηθάμε την ομάδα. Δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο στην ομάδα μας.

Την πορεία του σε προσωπικό επίπεδο: Ναι πριν έρθω ήξερα πως η ζωή εδώ δεν θα ήταν εύκολη. Ήξερα πως θα έπρεπε να δώσω μεγάλη... μάχη και να κάνω μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσω μία ευκαιρία. Αυτό και κάνω. Είμαι συγκεντρωμένος στην δουλειά μου. Προσπαθώ κάθε μέρα για να παίρνω περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Το όνειρο που θα ήθελε να ζήσει με Ολυμπιακό: Το όνειρό μου είναι να συνεχίζουμε τις νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλω να πανηγυρίσω το πρωτάθλημα και πιστεύω πως θα γίνει αυτό. Και επίσης να συνεχίσουμε όσο περισσότερο γίνεται με δύσκολους αντιπάλους στο Champions League.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/11/blog-post_7854.html
 
Top