Ο Στάϊκος Βεργέτης μιλώντας στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης, επισήμανε πως ο Αστέρας Τρίπολης πρέπει να έχει μέγιστη συγκέντρωση με τον Ολυμπιακό.

Ανάμεσα στα άλλα ο τεχνικός των Αρκάδων είπε για:

Το ματς με τον Ολυμπιακό και το ότι θα γίνει χωρίς κόσμος: Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα σε καμία γραμμή του. Εχει πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές. Η άδεια εξέδρα δεν είναι κάτι που μας χαροποιεί. Αντιθέτως εμείς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου θέλουμε κόσμο στα γήπεδα. Η συγκέντρωση δεν χάνεται ή δεν αυξάνεται με την παρουσία του. Είναι δυσάρεστο γεγονός ένα άδειο γήπεδο. Δεν θεωρώ πως είναι αβαντάζ. Εμείς θα πάμε εκεί με την μέγιστη συγκέντρωση γατί αν την χάσουμε έστω και για λίγο θα το πληρώσουμε.

Πρώτα θα πρέπει να έχουμε σωστή αμυντική λειτουργία ώστε να εξουδετερώσουμε τα επιθετικά όπλα του Ολυμπιακού. Μετά θα αρχίσουμε να χτίζουμε. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να έχει τον ρυθμό του αγώνα. Πρώτα υπολογίζουμε τους επιθετικογενείς παίκτες, που είναι κοντά στην περιοχή μας, όμως γνωρίζουμε πως χρειάζεται προσοχή όλη η ομάδα. Πιστεύω θα μας επηρεάσει το παιχνίδι στην Πράγα, όμως είμαστε μία ομάδα που θέλει να βγαίνει στην Ευρώπη οπότε πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό.


http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/11/blog-post_7777.html
 
Top