Ο Ρομπέρτο βρέθηκε το Σάββατο στο γήπεδο της Ριζούπολης για να δει τον φίλο του, Αλεχάνδρο Μάνιας, που παίζει στον Κισσαμικό.

Στις εξέδρες του γηπέδου της Ριζούπολης βρέθηκε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού για το ματς της Football League ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Κισσαμικό.

Ο Ισπανός γκολκίπερ από την μία έκανε την... κατασκοπεία του για τον Απόλλωνα, που θα παίξει με τον Ολυμπιακό στην 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου, όμως κυρίως πήγε εκεί για να δει τον φίλο του και μέσο του Κισσαμικού, Αλεχάνδρο Μάνιας. Ο Μάνιας είναι πολύ καλός φίλος και με τον... κολλητό του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό, Αλμπέρτο Μποτία.

Ο τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων επισκέφθηκε τον Μάνιας στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι για να τα πουν από κοντά. Ο Ισπανός μέσος του Κισσαμικού που έπαιξε βασικός στο ματς, είναι φίλος του Ρομπέρτο και έχουν συνυπάρξει στις Ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης (2005 και 2007).

Η ομάδα της Κρήτης έχει και το ερυθρόλευκό της στοιχείο, καθώς στο ρόστερ της ανήκει ο αδερφός του Άλαν Πουλίδο, Αρμάντο.
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/11/blog-post_2975.html
 
Top