Ο Μάρκο Σίλβα έκανε λόγο για δίκαιη νίκη, την οποία άξιζε ο Ολυμπιακός, και αναφέρθηκε στην ισοφάριση του ρεκόρ του Μπούκοβι.

Στις άδειες κερκίδες και στην ισοφάριση του ρεκόρ του Μπούκοβι αναφέρθηκε ο Μάρκο Σίλβα στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε λόγο για δίκαιη νίκη, την οποία άξιζε η ομάδα του, και χαρακτήρισε άσχημο και... περιέργο το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν χωρίς τους οπαδούς τους.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το αν επηρεάζει το άδειο γήπεδο: «Θέλω να ξεκινήσω με αυτό το σχόλιο. Είναι πολύ περίεργο, πολύ δύσκολο να παίζουμε σε άδειο γήπεδο. Όλοι ξέρουν ότι είμαστε πιο δυνατοί όταν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες να έχουν τον κόσμο εδώ να τους στηρίζει και σήμερα ήταν άσχημο το ότι δεν είχαμε τους φιλάθλους μαζί μας.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το περιμέναμε, καθώς παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα που κάνει όμορφες ενέργειες. Δεν ξεκινήσαμε όπως είχαμε σχεδιάσει, ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, που κατά τη γνώμη μου ήταν δίκαιη, παρά το ότι δεν ήταν ωράιο το παιχνίδι και δεν παίξαμε καλά, την αξίζαμε».

Για την ισοφάριση του ρεκόρ του Ολυμπιακού του Μπούκοβι: «Είμαι ικανοποιημένος και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για ό,τι έχουν πετύχει. Έχουμε κερδίσει όλους τους βαθμούς που έχουμε διεκδικήσει, όμως δεν αρκεί που έχουμε κερδίσει μέχρι τώρα. Στόχος είναι να δουλεύουμε, να διορθώνουμε τα λάθη μας και ο στόχος είναι πάντα η νίκη στο επόμενο παιχνίδι».



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/11/blog-post_5521.html
 
Top