Παίκτης της Πόρτο είναι και επίσημα ο Φερνάντο Μπελούτσι, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους «Δράκους» και υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Οι Πορτογάλοι έδωσαν στον Ολυμπιακό 5 εκ. ευρώ, ενώ η ρήτρα του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού εκτοξεύτηκε στα 30 εκ. ευρώ!
Την φανέλα της Πόρτο θα φορά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Φερνάντο Μπελούτσι, ο οποίος μετά από σειρά επαφών που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας συμφώνησε σε όλα. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός θα παίρνει ένα εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας, ενώ όπως ανακοινώθηκε από τους Πορτογάλους, ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία 5 εκ. ευρώ. Μάλιστα, οι «Δράκοι» έδεσαν με τον καλύτερο τρόπο τον Μπελούτσι, βάζοντας ρήτρα αποδέσμευσης του στα 30 εκ. ευρώ!

«Τα πάντα για την Πόρτο»
«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να βοηθήσω την Πόρτο να φτάσει στους υψηλούς στόχους που έχει κάθε σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος από το νέο βήμα στην καριέρα μου, είναι πρόκληση για μένα να φορέσω τη φανέλα της Πόρτο και θα κάνω τα πάντα για τίτλους. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να έρχομαι σε μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία. Θα ήθελα να τα πάμε πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ και να φτάσουμε ψηλά» τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπελούτσι, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Πόρτο.

 
Top