Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Έντσο Μαρέσκα για τα επόμενα τρία χρόνια θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα.
Το ταξίδι του Γιάννη Χρυσικόπουλου στη Ρώμη για να συναντήσει τον Ιταλό μέσο και να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησης του 29χρονου άσου στους νταμπλούχους Ελλάδας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Ο Έντσο Μαρέσκα αποτελεί και επίσημα το πέμπτο απόκτημα του Ολυμπιακού στη φετινή μεταγραφική περίοδο, μετά τους Πάρντο, Ζαϊρί, Ντάρμπισιρ και Μέλμπεργκ, δίνοντας πλέον...

πληθώρα επιλογών για τη μεσαία γραμμή στον Τιμούρ Κετσπάγια.
O πρώην άσος της Γιουβέντους αποχαιρέτησε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Κυριακής τη Σεβίλλη και εν συνεχεία αναχώρησε για την ιταλική πρωτεύουσα όπου είχε προγραμματιστεί το ραντεβού με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ.
Εκεί μπήκαν οι τελευταίες πινελιές αλλά και οι υπογραφές στο τριετές συμβόλαιο που του προσέφεραν οι ερυθρόλευκοι, επικυρώνοντας με αυτό τον τρόπο την προϋπάρχουσα συμφωνία.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταβεί στην Ολλανδία ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολη και να ξεικινήσει προπονήσεις προκειμένου είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Top